Bel voor een afspraak 071 - 785 1087 of stuur een e-mailbericht naar: info@becleiderdorp.nl

logo
logo

Behandeling met de MAPLe

maple becleiderdorpDe MAPLe is het eerste systeem dat de spieractiviteit van individuele spieren aan verschillende zijdes en dieptes in de bekkenbodem heel precies in kaart kan brengen. Met behulp van de unieke MAPLe probe met 24 meetpunten, is een nauwkeurige diagnose van uw bekkenbodemdisfunctie mogelijk, zodat de gerichte behandeling van uw bekkenbodemspieren kan beginnen.

De MAPLe is voorzien van Biofeedback, tijdens de bekkenbodemoefeningen kunt u op het scherm zien wat er met uw bekkenbodemspieren gebeurt. U leert de bekkenbodemspieren onder controle te krijgen door de juiste spieren aan te spannen en/of te ontspannen. Zo wordt het voor u inzichtelijk waar in uw bekkenbodem het probleem zit en hoe u met de gerichte oefeningen deze klachten kunt verminderen en herstellen.

Elektrotherapie met de MAPLe
Naast het laten zien van de spierenactiviteit kan de MAPLe, door middel van elektrostimulatie, u de bekkenbodemspieren laten voelen. Via kleine elektrische stroompjes worden uw bekkenbodemspieren geprikkeld om deze juist aan te spannen of te ontspannen. Elektrostimulatie is niet pijnlijk, u voelt slechts een tinteling of een lichte aanspanning. Dit helpt u bij het bewust worden van uw bekkenbodemspieren, zodat u gerichter kunt oefenen om uw klachten te verminderen en herstellen.

Contactgegevens

Bekken Expertise Centrum Leiderdorp
Splinterlaan 162
2352 SM Leiderdorp
071 – 785 1087

Meer contactinfo

Aanwezigheid

Karin Anthonissen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Margot Klaver-de Groot

  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Bregje Vriend

  • Vrijdag

Openingstijden

Afspraak voor telefonisch- e-mail- en beeldbelconsult op aanvraag.    

Maandag:   9:00 - 17:00 uur
Dinsdag:   9:00 - 17:00 uur
Woensdag:   9:00 - 17:00 uur
Donderdag:   9:00 17:00 uur
Vrijdag:   8:00 - 17:00 uur