Bel voor een afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur: 071 - 785 1087 of info@becleiderdorp.nl

logo
logo

Privacy Policy

Bekkenexpertise Centrum Leiderdorp hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens.

Bekken Expertisecentrum Leiderdorp houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Bekken Expertisecentrum Leiderdorp zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

Verwerking van persoonsgegevens van Patiënten of cliënten

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Bekken Expertisecentrum Leiderdorp verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Patiëntgegevens vastleggen t.b.v. behandelproces;
  • Patiëntgegevens vastleggen ten behoeve van declaraties

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De behandelovereenkomst of abonnement

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan BEC Leiderdorp de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • (Zakelijk) Telefoonnummer;
  • (Zakelijk) E-mailadres;
  • NAW gegevens
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Gezondheidsgegevens;
  • Verzekeringsgegevens;
  • BSN;
  • ID of paspoortnummer;
  • ....

Uw persoonsgegevens worden door BEC Leiderdorp opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de behandelovereenkomst. 15 jaar bewaartermijn conform de Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO).

Bel voor een afspraak van maandag t/m vrijdag tussen 11:00 en 13:00 uur: 071 – 785 1087 of info@becleiderdorp.nl

Contactgegevens

Bekken Expertise Centrum Leiderdorp
Splinterlaan 162
2352 SM Leiderdorp
071 – 785 1087

Meer contactinfo

Aanwezigheid

Karin Anthonissen

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag

Ilse van Kesteren

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag om de week
  • Donderdag

Kelly Verbeek

  • Dinsdag
  • Vrijdag

Openingstijden

Maandag:   9:00 - 18:00 uur
Dinsdag:   8:00 - 18:00 uur
Woensdag:   8:00 - 17:00 uur
Donderdag:   9:00 - 17:00 uur
Vrijdag:   8:00 - 17:00 uur